• Bedrijven gezonde werknemers
  • Pure and Easy
  • Contact lijn in balans
  • Nooit meer lijnen

Praktijk voor voeding en gewicht

Wil je nooit meer lijnen?

Breng je lijn in balans! Met gezond verstand, goede voeding en zonder honger je vitaliteit, gezondheid en slanke lijn terug.
Lees in "over mij" hoe ik dat heb gedaan.

Lees hieronder hoe jij dat kunt doen.

Het jojo-effect

Ben je bekend met het jojo-effect? Met van alles proberen en steeds weer opnieuw moeten beginnen? Met “na die verjaardag” of “op 1 januari begin ik”? Vaak is het beginnen niet moeilijk en als er resultaat is dan is volhouden ook niet het probleem. Het venijn zit ‘m zoals zo vaak in de staart. Als je eenmaal op gewicht bent, wat dan? De meeste diëten maken je uiteindelijk dikker. Juist daarom is het belangrijk om je levensstijl aan te passen en te weten wat voeding met je doet en wat je allemaal mag eten zonder aan te komen.

Hoe?

Hier kan ik je bij helpen. Ook met het in kaart brengen van een eventuele disbalans in je hormonen en hoe je dit weer in balans krijgt. Het is een proces en het gaat om veel meer dan voeding alleen. En ik begeleid je graag! Na een intake gaan we aan de slag met je valkuilen, kijken we naar de emoties achter eten, krijg je uitgebreide informatie over wat jouw voeding met je doet en welke voeding je helpt om een gezond gewicht te bereiken. Recepten, dagmenu's, coachingsessies, ze helpen jou je gezondheid te verbeteren en weer lekker in je vel te komen!

Bewegen (op de juiste manier) en goed omgaan met stress, dat zijn de 2 andere pijlers waar je gezondheid op rust. Voor beide elementen heb ik de nodige kennis in huis, maar kan ik je onvoldoende helpen of is het beter om nog meer specialisatie te zoeken, dan werk ik samen met uitstekende coaches en (personal) trainers.

Daarnaast vind ik het heel belangrijk om je vitamines en mineralen op peil te krijgen en te houden. Vind jij het ook lastig om in de winkel te bepalen welke vitamines jij nodig hebt? Welke zijn goed, welke niet? Daarom sta ik achter de producten van Usana, altijd heldere informatie en bij vragen kun je altijd terecht. De producten kun je bij mij of via de website www.biancavisscher.usana.com bestellen. Je kunt hier ook een test doen om te kijken wat jij specifiek nodig zou hebben. Doe de test en zorg voor een optimale gezondheid!

Volg me op Facebook voor informatie over voeding en levensstijl, voor gratis tips en weetjes.

Kookworkshop

Maar dat is niet alles! We houden sinds dit jaar ook kookworkshops.

Hierin kun je leren wat goede voeding is, hoe je het het beste klaar maakt en waarom. Informatie over voeding en hormonen en super leuke thema’s zoals energie-ontbijtjes, fabulous lunches, feestelijke traktaties, delicious high-tea, noem maar op! Of bedenk zelf waar je behoefte aan hebt en boek met vrienden/vriendinnen je eigen workshop.

De volgende workshop is gezonde en originele stamppotten maken op 4 maart 2018. Vind jij stamppotten ook zo lekker en heb je er in de winter ook behoefte aan? Leer bij ons hoe je de stamppot origineel, compleet en nóg gezonder maakt. Verras je gezin met eens wat anders of durf bij een uitgebreid etentje ook een lekker stamppotje toe te voegen. Je krijgt er geen spijt van!

Op 7 juli houden we de workshop Energie ontbijtjes. Wil je leren hoe je easy een ontbijt maakt waar je lang een voldaan gevoel van houdt? Geef je dan op voor deze workshop. Je krijgt recepten mee en we proeven samen van alle ontbijtjes. Deze workshop is geen 34,50 maar 29,50 per persoon!

Op 15 september houden we de workshop Lunchen zonder brood. Hoe doe je dat zonder dat je na een paar uur honger krijgt? Mooie salades en ei-gerechten.

Op 29 september houden we de workshop Gezonde tussendoortjes. Als je je fit wilt voelen en snaaien wilt voorkomen dan kun je zorgen voor tussendoortjes die iets voor je doen en waar je weer een tijdje op door kunt zonder de energie-dip na een zoete snaai-aanval. Deze orkshop is geen 34,50 maar 29,50 per persoon!

Agenda workshops:

7 juli 2018            Energie ontbijtjes
15 spet 2018      Lunchen zonder brood, hoe doe je dat?
29 sept 2018      Gezonde tussendoortjes

Wil je meer informatie? Bel, mail of app!

Feestelijke traktaties

Feestelijke tractaties

Gezonde salades

En we gaan nog verder…veel mensen zijn druk, hebben geen tijd of zin om ’s avonds nog eens een gezonde hap klaar te maken voor de volgende – drukke – dag. Kinderen, werk, partner, het komt vaak op de eerste plaats. Jouw voeding meestal niet. Ook hier helpen we je graag bij!

Je kunt bij ons een abonnement afsluiten voor gezonde salades, ontbijtjes en soepen. Je proeft onze passie en liefde voor gezonde en onbewerkte producten, je voelt de energie van de voeding die je voedt! We gebruiken voor het bereiden plasticvrij gereedschap en pannen zonder anti-aanbaklaag en alle producten zitten in een voor voeding geschikte glazen pot. Wat wil je nog meer? Lees hier hoe het precies werkt!

Salad in a jar

Salad in a jar

Enkele reacties van mijn cliënten

Carolien

Wat een verademing: iemand die luistert naar wat ik zeg, met me meedenkt en goed advies geeft! Inmiddels 20 kilo lichter en zoveel meer energie! De gezondheid ging voor maar de kilo’s volgden!
Heel blij en dankbaar ben ik!

Carla

Ik ben super blij met de begeleiding van Bianca.
Samen zijn wij op zoek gegaan naar mijn zwakke punten/momenten.
Bianca heeft een stappenplan gemaakt om zo langzaam te wennen aan een gezond eetpatroon.
Langzaam groeide mijn zelfvertrouwen en kwam ik in balans!
Het is goed vol te houden allemaal omdat je niet met "lijnen" bezig bent maar op zoek gaat samen met Bianca naar een gezond eetpatroon wat goed in mijn drukke leven past.
Een zwak moment heb ik zeker gehad! Maar ik leer om naar de positieve kant te kijken bijvoorbeeld wat er wel goed is gegaan. Zo krijg je weer meer energie en doorbreek je dat je weer in je oude eetpatroon valt. Bianca is altijd heel positief, duidelijk en geeft je goede raad. Je kan haar altijd bellen, mailen als je er even niet uit komt of als je het moeilijk hebt.
Ik ben er nog lang niet maar ik weet zeker dat ik mijn doel ga halen!!

George

Ideaal om op mijn werk een verse salade te kunnen eten. Ik heb geen last meer van een energiedip na de lunch, eet hierdoor gevarieerd en voel me energiek.
Dat de maaltijden bezord worden is een grote pré.
En eet ik het niet op door bijvoorbeeld drukte of afspraken op het werk, dan neem ik het mee naar huis voor de avond. De salades zijn groot genoeg voor een maaltijd.

Lees meer >>

Lijn in Balans

Contact

Lijn in Balans

Pothuizerweg 18
3998 NC Schalkwijk

0623901299

info@lijninbalans.nl

Schrijf je in voor Nieuws en Tips!

Nieuwe salade voor de lente:

Boerenkoolsalade

Couscous!! Speltcouscous met een yoghurtdressing en veel groenten.

 

 

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!